![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
ینی شما میفرمایید برای این که،بتونین ورک پرمیت ۳ساله بگیریم یک حد اقل مقدار ساعت مجاز باید اموزش ببینیم؟
2021-09-03 05:17:00 Canada ویزایدانشجویی #ورک پرمیت![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ورک پرمیت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
یه راهنمایی میخوام برای این که،بشه ورک پرمیت ۳ساله گرفت میدونم دوره باید،بیش،از،۱سال،باشه، حالا سوال من اینه، ۱-ما دوره داریم ۳ترمه ولی ۱ساله ۲ دوره داریم ۳ترمه ولی ۱.۵ساله ۳-دوره داریم ۴ترمه و ۱.۵سال ۴-دوره دوریم ۴ترمه و ۲ساله واقعا،کدوم،این ها رو باید انتخاب کنم برای این که ورک پرمیت ۳ساله بگیرم و دورههایی که،coop,,دارند،جزو،سابقه تحصیل هست؟ ممتون میشم راهنماییم کنین
2021-09-03 04:36:00 #Canada [ورک پرمیت] ویزایدانشجویی
کسی از اینجا هست که ورک پرمیت داشته باشن و بعد برای کالج اقدام کرده باشن؟
2021-09-05 23:40:00 #Canada [ورک پرمیت] ویزایدانشجویی
، من ویزای توریستی دارم و میخوام برای ویزای تحصیلی درخواست بدهم، همسرم ویزا توریستی ندارند و به عنوان اپن ورک پرمیت میخوایم اقدام کنیم، حالا سوال من این است: -آیا همزمان اقدام کنیم یا جدا؟ -در صورت اقدام همزمان ایا پروسه ویزا طولانی میشود یا جواب من زودتر میاد -آیا ممکنه یکیمون ویزا بگیرد و دیگری نگیرد؟
2021-10-01 08:42:00 #Canada [اپن ورک پرمیت] ویزایدانشجویی
اگه یه ترم بین دانشگاهی که باهاش ویزا شدیم و کالجی که میخواییم ادامه تحصیل بدیم فاصله زمانی باشه،اجازه داریم تو این مدت بمونیم کانادا و تحصیل شروع نکنیم?و اینکه اجازه کار برای خود دانشجو و همراه با ویزای ورک پرمیت هست؟
2021-10-21 02:42:00 #Canada [ویزای ورک پرمیت] ویزایدانشجویی
دارم وقتی مینیمم زبان مورد نیاز اون کالج رو داریم آیا شانسمون میاد پایین؟ من برای دیپلما هامبر میخوام اقدام کنم که دولینگو ۱۰۵ میخواد و من دارم واقعا لازمه دوباره امتحان بدم و نمرمو بیارم بالاتر؟
2021-09-22 16:10:00 #Canada
آیا گروهی، کانالی یا وبسایتی سراغ دارین که مربوط به دانشجویان هموطن مون در کالج هلند (Holland college) واقع در استان Prince Edvard Island کانادا باشه تا بتونیم از تجربیات اینان درباره این کالج اطلاعات کسب کنیم؟ قبلا از پاسخگویی شما سپاسگزارم
2021-08-31 11:14:00 #Canada
توی سایت کالج سنتنیال برای برنانه ای که من میخوام نوشته ژانویه ۲۰۲۲ برای اینترنشنال در دسترسه...یعنی الان میتونیم اپلای کنیم؟؟ اپلای کنیم میرسیم به ژانویه اصلا؟؟۴ ماه دیگه؟
2021-09-01 12:57:00 #Canada
،دخترم با سن ۱۹ سال و دولینگو ۱۰۵ میخواد برا کالج اقدام کنه میشه من مبلغی برا تمکن مالی تو ایران ارایه بدم برا طول تحصیل و یه اسپانسر تو کانادا برا هزینه زندگی و مسکن در کانادا این میتونه یه پونت مثبت برا آفیسر باشه؟؟
2021-08-28 16:55:00 #Canada